Pengeskabe

Har du brug for et pengeskab til opbevaring af dine værdigenstande? Med et grade 1 pengeskab fra Våbenskab.dk kan du sikkert og trygt opbevare dine smykker, ure, guld/sølv og andre værdigenstande.

Pas på dine værdigenstande

Ved tyveri er det rigtig ærgerligt at miste pas, dåbsattester, smykker, ure og andre værdigenstande, som kan være svære og tidskrævende at få igen. Undgå at tyven kan slippe afsted med dine værdigenstande med et pengeskab fra GunBOX.

Brandsikre pengeskabe

Når man taler pengeskabe, er der forskellige niveauer af skabe. Mange forsikringsselskaber har et sikringskrav, hvor du som minimum skal have et grade 0 pengeskab, hvis dine genstande skal dækkes af forsikringen. Der er dog mange fordele ved at vælge et grade 1 pengeskab.

Pengeskabe med godkendelsen EN1143/1 grade 1 er tidligere kendt som Skafor rød. Du får her et solidt klassisk pengeskab, som også fungerer som et brandskab. Udover at gå fra sikring til brandskab får du også et massivt og kraftigt skab, der giver bedre tyverisikring.

Vælg det rigtige pengeskab

Se vores udvalg her, og bestil dit pengeskab allerede i dag. Hvis du er i tvivl om, hvilket pengeskab der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte os på 97 12 32 88 eller info@våbenskab.dk


{{filteredItems.length}}